Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Petrol Black 20x42x8mm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Rektangulär Färg: Svart Material: Glas Optic: Metall Optik Stenstorlek: 20x42mm Ytegenskaper: Glänsande, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30,7x30,7cm En Ark: 0,094m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,64 kg Kvantitet: 1

177,62 kr* per Ark

Innehåll: 0.094 Kvadratmeter (1 889,57 kr* / 1 m²)
Produktnummer: LZ69178m

I lager

Leveranstid 2-3 Veckor

Färg: Svart
Produkt Antal
Matta/Mats
0.094
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

I köket och i badrummet är det mer än viktigt att ge accenter med hjälp av ett backsplash. Köksspegeln ska inte på något sätt underskattas. Glasmosaikplattorna bensin är väggplattor som passar som bårder i köket men även i badrummet. Ett väggområde är avgränsat med bårder och det ser alltid bra ut. Mosaikplattorna är av hög kvalitet och håller väldigt länge. Köparen kan alltså njuta av dessa mosaikplattor väldigt länge. Om det är som köksspegel eller som glasmosaik i duschen är upp till köparen.

Det finns inga gränser för hans kreativitet med dessa bensinplattor. Väggplattorna kan enkelt monteras eftersom de ligger på en matta. Det gör att väggen mycket snabbt kan förses med mosaikplattor. En köpare kan därmed fästa köksspegeln snabbare och kommer att kunna förundras över effekten av denna glasmosaik. Med väggplattor uppgraderas varje rum rejält och det är precis vad köparen kommer att gilla väldigt mycket. Rummet kommer att se snyggare ut och självklart komma till sin rätt. Bårderna är lätta att lägga eftersom plattorna lätt kan separeras från mattan.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.