Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Kairo Silver Glitter


Användningsområde: lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Rektangulär Färg: Grå, Svart, Silver Material: Glas Optic: Metall Optik Stenstorlek: 15x98mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 29,8x30,4cm En Ark: 0,091m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,6 kg Kvantitet: 1

120,87 kr* per Ark

Innehåll: 0.091 Kvadratmeter (1 328,24 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33727

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Silver
Produkt Antal
Matta/Mats
0.091
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Mosaikplattor i badrummet eller i köket är alltid ett blickfång. Du kan ställa in det som du vill att det ska vara. Glasmosaikplattorna Cairo Silver har en glittereffekt som gör att det ser ännu bättre ut. Kakelplattorna kan läggas som väggplattor. De blir lätta att lägga eftersom de har fixerats på en matta av tillverkaren. Kakelplattorna är särskilt lämpliga som badrumsplattor i duschutrymmet. Köparen kommer att kunna skapa en speciell atmosfär med den. Mosaikplattorna är alltid en höjdpunkt för köpare och kommer definitivt att vara värda det.

Köpet av en glasmosaik ska inte lämnas åt slumpen. Dessa väggplattor är små och känsliga till utseendet. De är därför ännu bättre lämpade att använda i badrummet. Men dessa plattor kan också komma till sin rätt i ett vardagsrum. Badrumsplattorna kommer snart att betala för sig. Sådana mosaikplattor är mörka och kommer att ge rummet något visst. Rummet kommer att se ännu bättre ut med dessa väggplattor klistrade som bårder. Så nu ska köparen bara anstränga sig för att fixa glasmosaiken och sedan njuta av utrymmet.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.