Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik 15x15x8mm Silver Grå


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Grå, Silver, Vit Material: Glas Stenstorlek: 15x15mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 1,45 kg

219,66 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (2 440,67 kr* / 1 m²)
Produktnummer: ZF55787

I lager

Leveranstid 5-7 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Denna glasmosaik som består av den ädla färgkombinationen silver och grått ger varje interiör en touch av lyx och elegans. De fyrkantiga glasmosaikplattorna skapar en effekt på grund av sina ojämförliga ytmönster. Dessa glasmosaikplattor kännetecknas av individualitet, unikhet och det där extra.

Plattorna lämpar sig inte bara för inomhusbruk, utan även för våtutrymmen. Möjligheterna att använda dessa moderna och lyxiga plattor är därför obegränsade. Oavsett om det är i köket, i vardagsrummet eller sovrummet, på badkaret eller på väggarna i duschdelen kan kakelplattorna bli ett riktigt blickfång som mosaikplattor och kan även användas som väggplattor.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.