Hoppa till huvudinnehåll

Glas Simbassäng Mosaik Plattor Pergamon Grön


Användningsområde: Simbassäng, Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Permanent Vått Område, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Grön, Ljusgrön Material: Glas Specialitet: Klistra på papper Stenstorlek: 15x15mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 32,5x32,5cm En Ark: 0,106m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Poolmosaik, Mosaik Vikt: 1,4 kg Kvantitet: 1

204,95 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (2 277,22 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88648

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Grön
Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Poolen är en riktig hälsoavdelning. Dessa mosaikplattor från Pergamon-serien är särskilt väl lämpade för detta. Plattorna är alla individuellt gjorda av glas. Varje liten ruta skimrar i en individuell upplösning. Färgen är alltid densamma. Det finns flera färgscheman att välja mellan. De tre tillgängliga grundfärgerna är grön, beige och brun. De fyrkantiga glasplattorna är individuellt limmade på en bärmatta. Detta gör att mosaikplattorna kan limmas mycket enkelt.

Plattorna är lämpliga för poolområdet och alla andra fuktiga utrymmen i huset. Naturligtvis kan de även installeras under vatten. De pryder bänkar i vattnet eller är också ett optiskt ljusmedel i poolen. Under vatten ska fogarna putsas med en vattentät blandning så att de enskilda glasplattorna inte längre kan lossna. Normalt injekteringsbruk räcker över vatten för att uppnå bra resultat.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.