Hoppa till huvudinnehåll

Glas Plattor Trend Mosaik Liberty Tobacco


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 0,82m² Fogbredd: 1mm Format: Kvadratisk, Rektangulär Färg: Brun Material: Glas Specialitet: Upp till 75% av återvunnet glasavfall, 100 % Handskuren, Mosaiken är limmad på polyuretannätet Stenstorlek: Variabel Ytegenskaper: Glänsande, Strukturerad Kakel / Ark Storlek: 26,2x31,03cm En Ark: 0,082m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Mosaik

3 426,26 kr* per Paket

Innehåll: 0.82 Kvadratmeter (4 178,37 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TI22113

I lager

Leveranstid 4-5 Veckor

Färg: Tobacco
Produkt Antal
Paket
0.82
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaik är en ny trend, som även finns hos kakeltillverkaren Trend-Vi i ett stort urval. Det italienska företaget erbjuder designermosaikplattor i många vackra färger. Glasmosaiken Liberty inspirerar också med den blanka och lätt vågiga strukturen för denna typ av mosaikplattor. Liberty mosaikplattor finns i olika färger, så att rätt kakel av högkvalitativt glas kan hittas för varje rum i huset. Du kan välja mellan färgerna Amber, Purple, Blue och Black. Alla fyra snygga nyanser är smart designade så att den vackra glasmosaiken lyser i olika nyanser när ljuset träffar den.

De högkvalitativa mosaikplattorna inspirerar inte bara med ett unikt raffinerat utseende. Den exklusiva glasmosaiken erbjuder också en lång livslängd, vilket gör denna dekorativa väggdesign till en bra investering för generationer i hemmet och trädgården. Dessutom kan de fyra färgnyanserna perfekt kombineras med golvbeläggningar, tapeter över ett kaklat bakstycke och andra dekorativa element i inredningen. Även tillverkaren Trend-Vi tänkte på miljön när mosaikplattorna designades. Cirka 75 procent av glasblocken är gjorda av gamla stenar, så att dessa färgglada plattor alltid bevarar världens resurser. Därför kan den vackra glasmosaiken utan att tveka läggas på stora ytor i hela huset från vinden till källaren.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.