Hoppa till huvudinnehåll

Effekt Glasmosaik Stripe Multi Mix


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 1mm Format: Kvadratisk Färg: Svart, Brun, Beige, Vit Material: Glas Stenstorlek: 10x10mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30,5x32,7cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 3 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,55 kg Kvantitet: 1

156,60 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (1 566,00 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33055m

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.1
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Denna glasmosaik i olika omväxlande färger är idealisk för kreativ design och dekorativ väggbeklädnad, så individuella designalternativ är möjliga i badrum, kök, simbassänger, på pelare och i hälsoavdelningen. Den är limmad på ett nät, så den kan lätt bearbetas och skäras individuellt.

Glasmosaiken , i svart, brun, beige, vit och en matt, guldeffekt ytfinish, har en mattstorlek på 32,5x30,5cm och en stenstorlek på 1x1cm. Tjockleken på varje sten är 0,4 cm.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.