Hoppa till huvudinnehåll

Profi Clean - 24 Liters Kakel Tvätt Set


430,38 kr* per Bit

Produktnummer: LZ69887

I lager

Leveranstid 2-3 Veckor

Produkt Antal
Du vill rengöra dina ytor hemma och du har inte rätt utrustning? Eller har du en hantverksverksamhet och behöver högkvalitativa arbetsmaterial av professionell kvalitet? Vi erbjuder dig den rätta lösningen med våra produkter från välkända tillverkare.

Profi Clean tvättset för rengöring av kakel eller ytor täckta med mosaik består av en 24 liters hink inklusive dubbel rullfäste. Skopan är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mycket stabil och framför allt lätt att rengöra. Utrustningen i tvättsetet är idealiskt anpassad för rengöring och fogning av kakel, plattor och mosaik. Tvättvalsarna på dubbelrullfästet är upphängda med robusta metallaxlar, vilket gör att de tål tung användning och säkerställer en god livslängd. Hinken är även utrustad med en metallbottensil och en professionell tvättbräda. Tvättbrädan är gallrad med 14x28. För att tvätthinken ska vara lätt att hantera både när den är tom och när den är full finns det ett praktiskt bärhandtag på utsidan som givetvis är flyttbart. För att lätt kunna flytta skopan under arbetet är fyra golvrullar också fästa på undersidan så att den lätt kan flyttas när som helst.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.