Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Cadiz Betongoptik Beige Matt 30x60cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,80m² Format: Rektangulär Färg: Beige Material: Stengods- Optic: Betong Optik Ytegenskaper: Matt Kakel / Ark Storlek: 30x60cm Tjocklek: 8,5mm Egenskaper: Rektifierad Produkt: Kakel

429,86 kr* per Paket

Innehåll: 1.26 Kvadratmeter (341,16 kr* / 1 m²)
Produktnummer: ZF55062

I lager

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Format för kakel: 30x60cm
Färg: Beige
Produkt Antal
Paket
1.26

Väggplattan Cadiz betonglook beige matt imponerar med tekniska fördelar och den autentiska effekten av en betongyta. De är gjorda av lergods och uppfyller de högsta designstandarderna. Väggplattor från Cadiz-serien finns i en rad attraktiva färger och ger rummen en mysig, inbjudande, ljus atmosfär med mjuka, pudrig kritnyanser.

Vägg- och badrumsplattor Cadiz med en matt betonglook erbjuder ett brett utbud av designalternativ

De korrigerade badrumsplattorna tillåter en mängd olika alternativ för modern väggdesign. En stor fördel med väggplattornas matta yta är att smuts och/eller fingeravtryck inte märks. Väggplattor Chadiz kan snabbt och enkelt rengöras hygieniskt. De reserverade färgnyanserna som plattorna finns i kan harmoniskt kombineras med nästan alla golvfärger. Individuella, smakfulla accenter kan sättas med injekteringsfärger såväl som kombinationen av olika färger och dekorativa hemtillbehör.

Kombinationsmöjligheter ger varje lägenhet unikhet

Tack vare sin unika karisma ser väggplattorna i betonglook ut som en magnifik del av ett spektakulärt naturlandskap. Vägg- och badrumsplattor Cadiz betonglook matt är det perfekta komplementet till en lantlig stil. De är lämpliga för att designa en modern stadslägenhet samt för väggbeklädnad i lägenheter i lantlig miljö. Vill du ge din stadslägenhet en naturlig känsla gör du ett mycket bra val med väggplattor från kakelserien Cadiz. Väggplattorna kan användas i en mängd olika områden - i hallen, i vardagsrummet och naturligtvis i köket.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.