Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Accra Svart 3D Rund


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Svart Material: Glas Optic: 3D-Optik Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Glänsande, 3D Kakel / Ark Storlek: 31,5x31,5cm En Ark: 0,099m² Tjocklek: 4-6mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 1,1 kg Kvantitet: 1

102,89 kr* per Ark

Innehåll: 0.099 Kvadratmeter (1 039,29 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM34217

I lager

Leveranstid 4-6 arbetsdagar

Färg: Svart
Produkt Antal
Matta/Mats
0.099
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Glasmosaikplattorna Accra Black 3D Round har en blank yta och är idealiska för badrummet. Mosaikplattorna har en rund 3D-upphöjning som ger en kakelmatta ett futuristiskt utseende. Plattorna är gjorda av glas och har en stenstorlek på 25 x 25 mm.

En matta har en yta på 0,099 m² och en mattstorlek på 31,5 x 31,5 cm. Den fyrkantiga mattstorleken gör plattorna lätta att lägga. För att uppnå ett optimalt och motståndskraftigt resultat bör mosaikplattorna ändå läggas av en specialist. Kakeltjockleken är 4 till 6 mm och räcker för användning i badrum. Mosaikplattorna är tillverkade av återvunnet material och säkerställer därmed att mineraliskt byggavfall återvinns. Denna återvinningsvariant kallas även för byggmaterialåtervinning och har som mål att ett byggmaterial ska kunna återanvändas. Accra mosaikserien har ett elegant men ändå futuristiskt utseende.

Mosaikplattorna är ett blickfång i varje badrum. 3D-ytan och de glansiga aspekterna av plattorna sätter dekorativa accenter i det fuktiga hemmet. Vill du ha mer information om plattornas egenskaper kan du med förtroende kontakta kundtjänst. Kundtjänst nås på telefon och ger gärna information om tillgänglighet och leveranstid för badrumsplattorna.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.