Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik 23x23x8mm Röd Brun Silver Metall


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Röd, Silver, Brun Material: Glas Optic: Metall Optik Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Egenskaper: Frostsäker Produkt: Kakel, Mosaik

324,76 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (3 608,44 kr* / 1 m²)
Produktnummer: ZF55784

I lager

Leveranstid 5-7 arbetsdagar

Produkt Antal
Matta/Mats
0.09
Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Välj din användningsmiljö för att få rekommenderat material

**Vi rekommenderar att du beställer 1-2 mattor till

Kombinationen av röda, bruna och silvertesseror ger denna mosaik en mycket iögonfallande och stilig look. Arrangemanget av de individuella, färgade stenarna är godtyckligt, så att det alltid finns en annan mosaikbild. Stenstorleken på denna glasmosaik är 23x23mm och den har en tjocklek på 8mm, hela mattan har en storlek på 30,5x30,5cm. Oavsett om det gäller designen av ditt kök eller för att sätta accenter i hela vardagsrummet, med denna mosaik kommer du att väcka uppmärksamhet.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.