Hoppa till huvudinnehåll

Mosaik Glas Calypso Svart


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 3mm Format: Kvadratisk Färg: Svart Material: Glas Stenstorlek: 30x30mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 31,8x31,8cm En Ark: 0,10m² Tjocklek: 4mm Produkt: Kakel, Mosaik Vikt: 0,89 kg Kvantitet: 1

167,11 kr* per Ark

Innehåll: 0.1 Kvadratmeter (1 671,10 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM33157m

I lager

Produkten finns inte längre tillgänglig

Färg: Svart

Moderna mosaikplattor ger en avslappnad look på varje vägg. Det högkvalitativa glaset Calypso mosaik i svart är robust och ser lika strålande ut efter många år som den gjorde första dagen av läggningen. Därför är de det perfekta alternativet till tapeter och träpaneler på väggen. Den tilltalande glasmosaiken Calypso har en blank yta och glittrar därför i varje ljus. Därför inspirerar nya ljusspel i rummet i alla rum som är utrustade med glasmosaikplattorna Calypso om och om igen.

Kakelserien Calypso finns i olika färger, så att dessa plattor även kan läggas i kombination som backsplash. Färgnyanserna frammanar en touch av lekfull elegans i både nya och gamla byggnader, vilket säkerställer en hemtrevlig, modern atmosfär i badrummet, i köket eller i festlokalen. Glasmosaikplattorna Calypso i svart är lätta att lägga tack vare mesh-tekniken, så att även ett stort rum lyser i ny prakt inom några timmar. Alla glasmosaikplattor är lätta att underhålla. En lätt tvållösning räcker för hela glasplattans backsplash och alla mosaikplattor ser strålande fräscha ut igen.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.