Hoppa till huvudinnehåll

Kakel Nizza Vit 25x75cm


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Ett Paket: 1,5m² Format: Rektangulär Färg: Vit Material: Stengods- Optic: Träimitation Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 25x75cm Tjocklek: 10mm Egenskaper: Okalibrerade Produkt: Kakel

505,53 kr* per Paket

Innehåll: 1.5 Kvadratmeter (337,02 kr* / 1 m²)
Produktnummer: HT88572

Produkten finns inte längre tillgänglig

Färg: Vit

Förutom ett stort utbud av golvplattor erbjuder kakelwebbshopen även väggplattor i olika storlekar och utföranden, som till exempel den blanka väggplattan Nice.

Butiken har kalibrerade eller okalibrerade brickor redo. Den blanka väggplattan Nice i vit trälook passar alla områden som badrum, vardagsrum eller hall tack vare sin naturliga och diskreta design. En blank väggplatta har en glansig och lyxig yta. Webbutiken hjälper dig gärna med råd, kakelmönster eller mosaikmönster. För korrekt läggning och bearbetning av plattorna, kontakta en lokal specialist. Butiken tar inget ansvar för felaktig användning eller installation.

"Extraordinära vägg- och golvplattor i smakfulla utformningar, kalibrerade eller ej, lämpliga för alla boendeområden och krav - t.ex. väggkakeln Nice. Med sin polerade yta i trälook imponerar den med sin naturliga och diskreta design. Snygg väggkakel passar bra. för alla sällskapsytor som hallar, badrum eller vardagsrum. Den blanka väggkakeln ger varje rum en lyxig touch med sin blanka yta. Webbutiken ger dig gärna råd om önskade vägg- eller golvplattor. Oavsett om kakelmönster eller mosaikmönster - butiken är också behjälplig Vem vill ha vägg- eller golvplattor i en speciell design, i olika Söker du storlekar och prisklasser är nätbutiken rätt plats för dig Utbudet av kakel är stort och kommer garanterat att förverkliga alla kakelönskningar. Det är värt ett besök!"

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.