Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Valencia Röd Apelsin


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Utomhusområdet, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Fogbredd: 2mm Format: Kvadratisk Färg: Röd, Beige, Apelsin Material: Glas Stenstorlek: 25x25mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30,2x32,7cm En Ark: 0,099m² Tjocklek: 4mm Egenskaper: Frostsäker Slitstyrka: Slitstyrka 1 Produkt: Kakel, Mosaik, Klinker Vikt: 0,76 kg Kvantitet: 1

55,70 kr* per Ark

Innehåll: 0.099 Kvadratmeter (562,63 kr* / 1 m²)
Produktnummer: TM79742

Produkten finns inte längre tillgänglig

Glasmosaik 4mm är en högkvalitativ och exklusiv glasmosaik som är idealisk för väggbeklädnad, som bård eller för att sätta accenter. Variationerna av designen är ofta en eller flera färger eller även med mönster.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.