Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Plattor Resonanz Färgrik Mix


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Röd, Svart, Brun, Vit Material: Glas Stenstorlek: 15x15mm Ytegenskaper: Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik, Bård Vikt: 1,35 kg Kvantitet: 1

492,92 kr* per Ark

Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (5 476,89 kr* / 1 m²)
Produktnummer: CA44201

Produkten finns inte längre tillgänglig

Glasmosaikplattorna "Resonance Bunt Mix" visar ett slumpmässigt arrangerat, färgstarkt mönster som främst kännetecknas av färgerna svart, brunt och rött.Färgerna fästs under ett glas så att den blanka ytan på de enskilda rutorna kan visas till deras bästa fördelen Färgerna och de resulterande mönstren framstår därmed som okända landskap och väcker fantasin hos betraktaren, samtidigt som de ser sofistikerade och moderna ut.

Med denna talang för anpassning passar glasmosaikplattan "Resonance Colorful Mix" in i nästan vilken miljö som helst och kan därför förfina vilken stil som helst. Storleken på plattan kan även anpassas och anpassas individuellt efter kundens önskemål innan beställning, så att varje ytan kan upptas av mosaiken. Kakelplattan kan läggas på torra, våta och permanent våta platser..

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.