Hoppa till huvudinnehåll

Glasmosaik Brun Beige Silver Mix


Användningsområde: Bad, lämplig för våta områden, Kök, Inomhusområdet, Vardagsrum, Dusch Format: Kvadratisk Färg: Silver, Brun, Beige Material: Glas Stenstorlek: 23x23mm Ytegenskaper: Matt, Glänsande Kakel / Ark Storlek: 30x30cm En Ark: 0,090m² Tjocklek: 8mm Produkt: Kakel, Mosaik
38%

83,03 kr*

133,48 kr*
Innehåll: 0.09 Kvadratmeter (922,56 kr* / 1 m²)
Produktnummer: FL90054

Produkten finns inte längre tillgänglig

Denna 8mm mix glasmosaik i färgen brunt beige silver limmas på ett nät som en kakel. Den finns i fräscha uppfriskande färger. Ädel och högkvalitativ glasmosaik kan användas på många sätt för väggbeklädnad, som bård eller för att sätta accenter.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.

Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.

Provinformation:
Mosaikprover levereras i en storlek på ca.10x10cm, Kakelprov skärs ur den angivna brickan i en storlek på max. 30x60cm och är uteslutna från byte / retur

Antydan:
Varje kakel och varje mosaik har olika krav på trimning, läggning och bearbetning på grund av individuella materialegenskaper och användningsförhållanden. Fråga en lokal expert för korrekt och säker läggning av dina mosaiker eller kakel. Vi ansvarar inte för oprofessionell användning och felaktigt utförande av konstruktionsmaterial.