Hoppa till huvudinnehåll

FILA Fuganet fogrengöring 500 ml


 Priset är per 2,5 liters dunk

  • Syrafri, skonsam och mild rengöring av känsliga beläggningar.
  • Effektiv snabbt.
  • Mycket produktiv.
  • Färg: gulaktig-transparent
  • ca 3-4 arbetsdagar efter mottagande av betalning

Användningsområden:

  • För inomhus och utomhus.
  • För vägg och golv.
  • För skonsam borttagning av cementrester, cementrester, kalk och smuts från syrakänsliga naturstensytor som marmor, travertin, Juramarmor, Solnhoferplattor, polerad och absorberande granit och liknande.
  • För syrakänsliga konststensbeläggningar som terrazzo, agglo-marmor och gjutna stenplattor.

För ytterligare frågor hjälper vi dig gärna.

209,15 kr* per Bit

Innehåll: 0.5 Liter (418,30 kr* / 1 l)
Produktnummer: LZ79599

I lager

Leveranstid 2-3 Veckor

Produkt Antal
FILA Fuganet fogrengöring 500 ml

Man snubblar, faller här, ett glas fyllt med vätska splittras på golvet. Glasskärvorna kan lätt plockas upp från marken. Om golvet är kaklat finns det dock risk att de utspillda vätskorna sipprar in i fogarna på några sekunder. Då krävs en bra fogrengöring. Även om plattorna är väggplattor eller mosaik så klarar denna fogrengöring att rengöra dem noggrant. Detta rengöringsmedel är lämpligt för fogar av både fina stengods och glaserade keramiska plattor. Det spelar ingen roll om det är enkelbränt eller dubbelbränt kakel. Med dessa väggplattor uppnår denna rengöringsmaskin sin fulla potential. Rengöringen är inte lämplig för porösa eller vaxbehandlade ytor.

Detta rengöringsmedel för fogarna i plattorna innehåller varken syra eller natriumhypoklorit. Det är ett vattenbaserat rengöringsmedel. Detta utstrålar också en behaglig doft av mandel. Detta gör att plattorna och fogarna inte angrips vid användning av rengöringsmedlet. Det gäller även de ofta mycket fina och blanka mosaikytorna. Fogtvättaren är också enkel att använda. Sprayflaskan har en spraydispenser och är mycket bekväm att hålla i. Eftersom denna sprayflaska har ett ergonomiskt handtag. Detta säkerställer att sprayflaskan sitter säkert i handen och inte glider – även med våta händer.

0 från 0 omdömen

Lämna gärna ett omdöme!

Dela din upplevelse av produkten med andra kunder.

Frågor och Svar (0)


Vill du ställa en fråga om produkten?

Vi är här för att hjälpa dig! Dina frågor är värdefulla för oss.

På grund av olika färgkalibrering av monitorerna på datorn kan det förekomma färgavvikelser. Exponeringen av produktbilderna har också inflytande på de visade färgerna. Observera dock att vi har justerat färgen något på mycket vita eller ljusa plattor för bättre representation.